Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Bu sebeple yapı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kanatlar zarfında oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin koltuk plakaları mevcuttur.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin Yangın çıkış kapısı istanbul ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Binalarda muayyen standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Mono blok beden mimarisı kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Projeye en iyi Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı akıllıca suhuletle açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page